Как да създаваме предимство в бизнеса
чрез иновации и уникални предложения за продажба

Начало    |     За автора   |    За Преводача   |    Книгата    |    Разгледай    |    Поръчай    |     Контакт


Книгата...


Посмей да бъдеш различен


Сандро Форте
в България

kingofsales

„Посмей да бъдеш различен” е бизнес книга, която не прилича на никоя друга. Тя представлява цялостен пътеводител за онези, които наистина искат да се отличат от останалите и да се изкачат на върха.

 „Удивително е колко много хора продължават да се мъчат с бизнес, който всъщност не могат да контролират... Проблемът е, че не се стремим да се концентрираме върху нашите силни страни, въпреки необходимостта да го правим периодично, защото делегирането изглежда трудна работа... Ако анализираме в детайли начина, по който водим бизнеса си, вероятно ще открием десетки и десетки задачи, които изискват нашето време, но действително само някои от тях имат подчертано търговски смисъл. Следователно въпросът е: какво искате – да оцелявате или да преуспявате?”

Помните ли
Джон Фентън?
Разгледайте
последната му книга

mastercloser

„Посмей да бъдеш различен” е за предприемачите, финансовите консултанти, застрахователните посредници, които мислят за себе си като за собственици на бизнес. Тази книга е за тези, които наистина вярват, че могат да постигнат своите амбиции. 

За всички вас, които действително сте решени на това – купете си книгата, поемете риска и посмейте да бъдете различни.

Поръчайте книгата сега!

............................................................logo............................Copyright Copyright Callin Bridge Consult Ltd. – 2010-2023. Design by Sigilla.com