Как да създаваме предимство в бизнеса
чрез иновации и уникални предложения за продажба

Начало    |     За автора   |    За Преводача   |    Книгата    |    Разгледай    |    Поръчай    |     Контакт


За автора...


Алесандро Форте
Сандро (Алесандро Форте) започва своята кариера в сферата на финансовите услуги, когато е едва на 21 години.

В рамките само на две години Сандро се утвърждава измежду топ-продавачите в голяма животозастрахователна компания във Великобритания. През 1993 година става мениджър в друга голяма животозастрахователна компания и като такъв се отличава с изключителни резултати както в продажбите, така и в набирането на финансови консултанти.

Помните ли
Джон Фентън?
Разгледайте
последната му книга
mastercloser
Сандро Форте
в България

kingofsales

Три години по-късно Сандро решава, че е време да започне свой собствен бизнес – самостоятелна практика за финансово консултиране, която расте оттогава с огромни темпове всяка година. За да достигне днес до група от компании, обединяваща общозастрахователен и животозастрахователен бизнес, франчайз на брокери за финансово консултиране и ипотечен брокер.

Неговият успех го отвежда към структурите и дейностите на Британската асоциация по животозастраховане, където бързо изгражда репутация и авторитет в областта на бизнес растежа чрез иновативни маркетингови техники, лесно приложими продажбени практики, постоянно проучване на нови клиенти и създаване и изграждане на професионални препоръчители.

Като признание за неговите постижения и професионална експертиза Сандро е избран да изнесе лекция през 2000 година пред Годишното събрание на Британската асоциация по животозастраховане в Лондон, а след това и пред 7000 делегати от 61 държави от престижната Лекторска трибуна на Кръглата маса „Милион долара” в Сан Франциско.

Неговите семинари, презентации и занятия вече са оказали своето положително въздействие върху стотици хиляди хора, а книгата „Посмей да бъдеш различен” става веднага бестселър в Източна Европа и Далечния Изток.

Сандро е извънредно популярен лектор и е един от най-младите и крайно успешни предприемачи в своята област. Неговият ентусиазъм, ангажираност и енергия привнасят значителна добавена стойност на всяко събиране, тренинг или конференция.............................................................logo............................Copyright Copyright Callin Bridge Consult Ltd. – 2010-2023. Design by Sigilla.com